Gestalt og drømmeterapi

Målet med utdanningen er å gi ytterligere forandringsverktøy som komplement til programmet. Gestalt terapien har siden 70-tallet blitt forsøkt brukt i behandling av missbruk men først nå, i kombinasjon med 12-trinns programmet, kommer terapiformen til sin egentlige rett.

Gestaltterapeutiske teorier/metoder som underordner seg prinsippene i programmet underletter og styrker forandringsarbeidet samtidig som det gir en effektiv beskyttelse mot medavhengighet og utbrenthet.

Utdanningen er prosess- og opplevelsesbasert, som innebærer at under seminarene blandes egne opplevelser med teori og praksis. Utdanningen omfatter både en yrkesmessig og en personlighets-utviklende del da prosesstreningen berører og bearbeider deltagernes egne personlige utfordringer og problem.

Gestalt og drømmeterapi er lagt opp som 3 dagers workshops på lik linje med grunn- og metodestudiet men er åpent også for deg som ikke har gått FUN`s grunn- eller metodestudiet. Du kan nårsomhelst hoppe inn i pågående gruppe og deretter følge alle 6 workshops.

Del dette
Share

Meld din interesse

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Tlf (obligatorisk)

Emne

Melding


Postadresse:
Sarabråtveien 2b
0687 Oslo

Copyright © 2015 FUN Norge AS | Design: Heiweb.no
Kontakt: post@addictologen.no