Studier

FUN Norge tilbyr i dag følgende studier:

Deltid

Studiet er lagt opp som deltidsstudie for at du som student skal kunne ha fulltids stilling kombinert med utdannelsen. Grunn, og metodestudiet går begge over 1,5 år det vil si tre terminer. Hver termin består av 2 stk tre dagers workshopper.

Workshop

Ved hver workshop studeres inn nye emner som studenten så skal lese seg opp på frem til neste samling hvor emnet blir eksaminert i form av gruppearbeid. FUN har en helt egen, målbevist metode for innlæring av faget gjennom gruppearbeid, selvstudie, egne erfaringer og personlig tilfrisking.

Studieforløp

Ved fullført grunnstudie kan studenten gå videre til metodestudiet som er lagt opp på samme måte men med annet innhold. Etter påbegynt metode kan også gestalt, drømme-og traumaterapi utdannelsen også påbegynnes paralellt. Denne delen av utdannelsen har et høyt innslag av egenutvikling i tillegg til det rent faglige.

Avansert addiktologi som er en fordypning og videreutdanning kan påbegynnes etter endt metodestudie.

Egenutvikling – prosess

En svært viktig del av addiktologi utdanningen er fokuset på egenutvikling og tilfriskning av egen problematikk for studenten. Mange års erfaring har vist at dette er den viktigste delen av studiet for å kunne være i stand til å bære og videreformidle kunnskapen på en faglig korrekt og etisk måte. For en addiktolog er det viktig å se på, avsløre og bearbeide sine egne bakenforliggende drivkrefter og bindinger, spesiellt opp i mot medavhengighetsproblematikk som er et gjennomgående tema i dagens behandlingsverden.
Det forutsettes derfor at studenten finner sin egen inngang til selvhjelpsgrupper i tillegg til en profesjonell veileding og gruppeterapi.

Gi deg selv muligheten til å gjøre en reise og en utdanning du aldri vil angre på – Søknadsskjema finner du her.

Del dette
Share

Meld din interesse

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Tlf (obligatorisk)

Emne

Melding


Postadresse:
Sarabråtveien 2b
0687 Oslo

Copyright © 2015 FUN Norge AS | Design: Heiweb.no
Kontakt: post@addictologen.no