Oppstart nytt grunnstudie våren 2017

Oppstart nytt grunnstudie våren 2017

Vi starter ny klasse i grunnstudiet på addiktologi utdanningen 20. mars 2017.

Meld interesse på post@fun-norge.no eller på tlf 93439787.

Du kan lese mer om utdanningen her og laste ned studiekatalog her.

Addiktologi utdanningen er en helt frittstående og privat utdanning. FUN Norge fokuserer på å utdanne terapeuter som har en helhetlig forståelse for avhengighetsproblematikken, som ser bak symptomet og gjennom korrekt filsosofi og kunnskap, kan hjelpe og veilede fremtidige klienter ut av aktiv avhengighet. Egenutvikling er derfor et svært viktig tema og innslag i utdanningen. Vi kan ikke gi bort noe vi ikke har, og for å kunne skape den tillit og åpenhet som kreves for å jobbe med denne problematikken er det essensielt at addiktologen har tatt ansvar for sin egen prosess og bakenforliggende drivkrefter og traumer. Det er en svært spennende reise både kunnskapsmessig men også i egen prosess og vekst som menneske og fremtidig terapeut.

Det legges stor vekt på gruppeutvikling og hvordan mennesker fungerer sammen i gruppe. Slik sett er utdanningen ikke bare rettet mot de som ønsker å jobbe med symptomet rus eller annen kjemisk rus. Som utdannet addiktolog ved FUN Norge vil du være i stand til å jobbe med menneske på alle plan. Der det finnes mennesker finnes det utfordringer og hindringer. Addiktologi – læren om bindinger, vil kunne gi deg kunnskap og grunnlag for å veilede mennesker vekk fra det som hindrer den enkelte og gruppe fra å vokse og nå sine mål.

Kontakt oss i dag for mer informasjon og en start på en ny spennende reise.

FUN Norge forespråker en medisinfri linje og tror ikke på psykofarmaka som løsning. Det kreves 2 års rusfri tid for de som har rusproblematikk. For de som går på noen for for sinnesforandrende medisiner, ta kontakt for å finne en løsning. Et grunnleggende krav for tilgang til studieplass er en egenakseptert avhengighet,eller en aksept av noe ubalanse/utfordringer i eget liv, for eksempel medavhengighet. Kontakt oss for ytterligere informasjon og søknadsskjema. 

Del dette
Share

Sorry, comments are closed for this post.

Meld din interesse

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Tlf (obligatorisk)

Emne

Melding


Postadresse:
Sarabråtveien 2b
0687 Oslo

Copyright © 2015 FUN Norge AS | Design: Heiweb.no
Kontakt: post@addictologen.no